Jacob van Heemskercklaan 120

€ 499.000 k.k.

  • Maassluis
  • eengezinswoning
  • 104 m²
  • 3 slaapkamers
  • noordoost
  • in overleg
Beschrijving
Prachtige nieuwbouw hoekwoning in de geliefde wijk ‘Het Balkon’ van Maassluis!
Het voordeel van een nieuwbouwwoning is dat deze volledig is geïsoleerd, voorzien is van onderhoudsvrije kunststof kozijnen met HR++ beglazing, beschikt over een hybride warmtepomp en instap klaar is. Een hybride warmtepomp werkt samen met een cv-ketel. Op het moment dat het buiten onder de 0 graden is, springt de cv-ketel bij voor het verwarmen van de woning. Door de warmtepomp hoeft de cv-ketel echter minder hard te werken waardoor u minder gas verbruikt en u dus zult genieten van een lagere gasrekening. Bovendien zal de cv-ketel veel langer meegaan. Met al deze voordelen wilt u de woning al direct betrekken, maar er is nog veel meer…. Deze eengezinswoning is namelijk verdeeld over drie woonlagen bestaande uit een heerlijke lichte woonkamer met open keuken, drie royale slaapkamers, een moderne badkamer en een fijne achtertuin. Gelegen aan een brede laan in een kindvriendelijke en rustige buurt. In de buurt zijn diverse speeltuinen en een basisschool. Vanaf uw woning wandelt u zo naar winkelcentrum Koningshoek. Dit is de plek voor de dagelijkse boodschappen, een mooie bos bloemen of een kopje koffie. Naast dit winkelcentrum ligt ook een theater, een bibliotheek en iets verderop het Franciscus Ziekenhuis. In het historische centrum van Maassluis zijn diverse winkels en horecagelegenheden. Pak uw fiets, dan bent u er met tien minuten. Zoekt u toch liever de natuur op? Ook dat is geen enkel probleem! De wijk is namelijk gelegen aan de Nieuwe Waterweg, waar u heerlijk kunt genieten van de rust en de prachtige omgeving. Wat een pluspunten! Wacht niet te lang en plan snel een bezichtiging bij ons in.

Indeling:

Begane grond:
De nette entreehal is voorzien van de garderobe, meterkast en de aparte toiletruimte. Door middel van de deur aan het einde van de entreehal is er toegang tot de woonkamer. Deze heerlijke lichte ruimte is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming. De openslaande deuren aan de achterzijde van de woning geven toegang tot de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gelegen. Door de open L-vormige keuken is er een fijne verbinding tussen deze ruimtes. Hierdoor is er ook altijd, tijdens het koken, contact met medehuisgenoten/gasten mogelijk. De moderne keuken is afgewerkt met hoogglans witte frontjes en een lichtgrijze stenen aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van een gasfornuis met 6 pitten en een oven, een vaatwasmachine en een koel-vriescombinatie.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich aan weerszijde een slaapkamer met daartussen een inpandige badkamer. De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en beschikt over elektrische rolluiken en een split-airco, welke zowel kan verkoelen als verwarmen. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is, net als de rest van de woning, voorzien van HR++ glas in kunststof kozijnen. Beide slaapkamers kunnen natuurlijk geheel naar eigen wens worden ingericht. De inpandige badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, een wastafelmeubel, handdoeken radiator, zwevend toilet en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is een heerlijke grote ruimte met twee raampartijen aan de voorzijde. Er is hier voldoende ruimte om een extra slaapkamer te creëren, maar ook bijvoorbeeld een werkplek. De wasmachine aansluiting bevindt zich in de afgesloten ruimte, waar ook de opstelling van de mechanische ventilatie, de installatie van de warmtepomp en de cv-ketel is. Tevens is hier, door de knieschotten, voldoende bergruimte. De gehele tweede verdieping is net als de begane grond en de eerste verdieping voorzien van een prachtige laminaatvloer.

Exterieur:
Wat een ruime achtertuin! De strakke tegels in combinatie met het kunstgras zorgen voor weinig onderhoud. De achtertuin beschikt over een buitenkraan, een schuur met verlichting en elektra en een achterom. Hierdoor kunnen eventuele fietsen gemakkelijk in de tuin of schuur geplaatst worden. Vanuit de poort komt u direct terecht in de speeltuin naast de woning. De achtertuin is gelegen op het noordoosten waardoor u vooral in de ochtend en begin van de middag fijn in de zon kunt plaatsnemen.

Ligging:
Deze hoekwoning is gelegen nabij de Nieuwe Waterweg. De locatie leent zich uitstekend om een wandeling te maken of een rondje te fietsen. In directe omgeving is het park ‘Sterrenbos’ en Natuurspeeltuin Avonturis gelegen. Ook op loopafstand van het metrostation Maassluis West met een directe verbinding naar onder andere Hoek van Holland en Rotterdam. Op twee minuten fietsafstand van het winkelcentrum Koningshoek, met een divers winkelaanbod. Naast de woning is een speeltuin, waar eventuele kinderen gemakkelijk en veilig kunnen spelen. Bovendien is er vrije parkeergelegenheid in de straat. Kortom een unieke, rustige en centrale locatie.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2016
- Gelegen op eigen grond
- Geheel voorzien van HR++ glas in kunststof kozijnen
- Energielabel A
- Verwarming middels hybride warmtepomp in combinatie met een cv-ketel
- Warm water middels cv-ketel, eigendom 2016
- Oplevering in overleg



Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Prins NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie.
Toon meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 499.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
104 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceel
108 m²
Inhoud
397 m³
Indeling
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
3 verdiepingen
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken, airconditioning
Energie
Energielabel
A
Isolatie
volledig geïsoleerd
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin
Achtertuin
52 m² (10,10m diep en 5,14m breed)
Ligging tuin
noordoost
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving